Resultaten personal training

 

Bij 5 Star Personal Training & Mindfulness is resultaat boeken een van de belangrijkste doelen. Of je nu wilt afvallen, strakker of fitter wil worden, wij zullen er samen met jou voor zorgen dat je zo snel mogelijk jouw doel bereikt. 

 

Veel klanten gingen jou al voor. 

 

Tevreden klanten delen hun verhaal en resultaten op deze pagina:

 

NEEM CONTACT OP

 

 

 

 

Fleur Witte

 

“Ene sportschool in, andere eruit,…” Bootcamp, cross-fit, body-pump, trainen via een app, alles zo’n beetje wel geprobeerd. Maar na 5 kinderen, kilo’s zwaarder en niet fit na een knie operatie van een prothese, moest er écht wel iets gebeuren. Op zoek naar een Personal Trainer, zal dat dan de uitkomst zijn om weer die uitdaging aan te gaan voor een fit lijf, net als “vroeger?”

 

Via sportschool Rebel kwam ik in contact met Thomas van Middelkoop. Ooit de zwemmeester van de kids, het eerste mailtje dat ik verstuurde stelde me ik netjes voor: …”je weet wel die moeder van die vijf kids”….

 

Dezelfde week nog hadden we de eerste afspraak. De persoonlijke aanpak sprak mij direct aan. Doelstellingen werden gevraagd en “helaas” ook gewogen. Mmm dat was wel even schrikken. Tuurlijk weten we allemaal dat als je denkt, dat je te zwaar bent, dat dat dan ook klopt. Er was werk aan de winkel. Maar het gevoel zat goed!

 

Lees verder

 

 

 

 

Richard Koning

 

Vorig jaar kreeg ik vanuit mijn werk een healthcheck aangeboden. Daaruit bleek dat er te veel vet om mijn organen zat en dat als ik er nog iets aan wilde doen, het nu wel tijd was. Ik woog toen 96 kg en met mijn lengte van 1.79 m was mijn BMI veel te hoog. Nu, nog geen jaar later ben ik door 2 keer in de week met Thomas te trainen 12kg afgevallen en weeg ik nu 84kg.

 

Thomas besteedt in zijn trainingen niet alleen aandacht aan alle spieren in mijn lijf. Hij bespreekt ook eetgewoonten waar ook nog veel te winnen valt. Het mes snijdt dan aan twee kanten en daardoor krijg je 2 keer zo snel een gezond lichaam.

 

Thomas heeft een positieve kijk op het leven en dan bedoel ik niet alleen fysiek. Trainen met Thomas heeft mij echt iets gebracht, waardoor ik zelf ook veel positiever in het leven sta. En met mijn 43 jaar vind ik zelf dat ik er in 25 jaar niet zo goed uit heb gezien als nu!

 

 

 

Paco

 

 

Paco Bleeker

 

De linkerfoto’s zijn gemaakt op 7 mei 2020, tijdens de eerste lockdown. De rechterfoto’s zijn van 2 februari 2021. Een verschil van nét geen 40kg in negen maanden. Best een prestatie. Waarvoor ik volledige dank verschuldigd ben aan Thomas. Want lockdown of niet, weer of geen weer, hij stond altijd voor mij klaar. En als ik één ding geleerd heb: hulp is zo belangrijk tijdens het beuken voor je doel, niks om je voor te schamen.

 

Wil je nou weten hoe je dit moet aanpakken? Dan moet je mij niet bellen. Maar ik kan Thomas zeker aanbevelen! 

 

Let’s go, zelfs in corona-tijd kun je ondernemen en sporten, laat niemand je vertellen dat het niet verstandig is.

 

 

Testimonials

Door 2 keer in de week met Thomas te trainen ben ik 12kg afgevallen. Thomas heeft een positieve kijk op het leven en dan bedoel ik niet alleen fysiek. Trainen met Thomas heeft mij echt iets gebracht.

Richard Koning

Sinds ik twee keer in de week met Thomas train, ben ik fitter, sterker en gezonder. 
En door zijn sympathieke aanpak, haal ik meer uit mezelf en zie ik er nooit tegenop om te gaan sporten. 

Jildou van der Bijl, hoofdredacteur LINDA.  

De combinatie met cardio en uitdaging is voor mij de ideale training. Ik ging ook snel van één keer in de week naar twee keer in de week. Na ruim een jaar intensief trainen bij Thomas, ben ik trots op wat ik bereikt heb. Door toch stiekem geluisterd te hebben naar de voedingsadviezen, ben ik 10 kilo lichter. Maar wat ik nog gaver vind, ik voel me super fit, ben ik houder van het crosstrainer record (ruim 5 km in 10 min tijd!).

Fleur Witte

Ik train nu ongeveer 3 jaar met Thomas en ik ben een aantal kilo lichter en ik zit overall beter in mijn vel.
Thomas is een positieve, motiverende trainer die mij heeft geholpen grenzen te verleggen.

Janet Sellis

Het wekelijks trainen met Thomas is een stok achter de deur om het ook echt te doen. Thomas corrigeert ook op kleine punten de techniek en pusht mij net wat verder dan ik alleen zou gaan.

Henri Hoetink