Fleur Witte

 

“Ene sportschool in, andere eruit,…” Bootcamp, cross-fit, body-pump, trainen via een app, alles zo’n beetje wel geprobeerd. Maar na 5 kinderen, kilo’s zwaarder en niet fit na een knie operatie van een prothese, moest er écht wel iets gebeuren. Op zoek naar een Personal Trainer, zal dat dan de uitkomst zijn om weer die uitdaging aan te gaan voor een fit lijf, net als “vroeger?”

 

Via sportschool Rebel kwam ik in contact met Thomas van Middelkoop. Ooit de zwemmeester van de kids, het eerste mailtje dat ik verstuurde stelde me ik netjes voor: …”je weet wel die moeder van die vijf kids”….

 

Dezelfde week nog hadden we de eerste afspraak. De persoonlijke aanpak sprak mij direct aan. Doelstellingen werden gevraagd en “helaas” ook gewogen. Mmm dat was wel even schrikken. Tuurlijk weten we allemaal dat als je denkt, dat je te zwaar bent, dat dat dan ook klopt. Er was werk aan de winkel. Maar het gevoel zat goed!

 

De eerste trainingen waren zwaar, veel spierpijn, oefeningen die ik nog nooit had gedaan en voedingsadviezen. Als Thomas tijdens de warming-up vroeg hoe t gegaan was, “nog spierpijn gehad”? Dan werden die spieren nog even goed aangepakt. In het begin dacht ik: “Doe normaal, ik zei toch: Ik heb spierpijn,….” Maar na de les hupte ik dan weer fris en fruitig de trap af.

 

Thomas voelde haarfijn aan dat ik meer wilde en meer kon. Alleen maar “domweg” krachttraining vond ik niet leuk. De combinatie met cardio en uitdaging is voor mij de ideale training. Ik ging ook snel van één keer in de week naar twee keer in de week.

 

Na ruim een jaar intensief trainen bij Thomas, ben ik trots op wat ik bereikt heb. Door toch stiekem geluisterd te hebben naar de voedingsadviezen, ben ik 10 kilo lichter. Maar wat ik nog gaver vind: ik voel me super fit en ben ik houder van het crosstrainer record (ruim 5 km in 10 min tijd), dat is zelfs Thomas nog niet gelukt!

 

Ik realiseer me dat ik mede door mijn topsport achtergrond misschien wel erg fanatiek ben en dat de klik met Thomas daardoor goed is. Maar ik weet zeker dat op welk niveau je ook aan de bak wilt gaan, dat je bij Thomas goed zit. Nogmaals hij voelt je goed aan, weet je te motiveren, kent en herkent je grenzen, is belangstellend, doelgericht en is een mensen mens.

 

Echt gun het jezelf, investeer in jezelf en ga aan de bak met Thomas! Ik heb er geen spijt van en het is het allemaal waard! Ik ga met volle moed en vooral veel plezier naar de komende trainingen!”

 

 

Terug naar resultaten