Yoga & Mindfulness

 

We zijn de hele dag door druk, staan continu “aan” en we moeten even dit en dan nog even dat. Bewust of onbewust ervaart ons lichaam veel stress. Yoga & Mindfulness is niet voor niets de laatste jaren zo populair geworden. We verliezen onszelf en onze energie in de drukte van het dagelijkse leven. Maar dit hoeft helemaal niet. Yoga & Mindfulness zorgt ervoor dat je de baas wordt over je eigen gedachten en je leert te ontspannen. Deze les draagt zowel bij aan je mentale als fysieke gezondheid.

 

Bij 5 Star Personal Training & Mindfulness zijn we niet zweverig, maar duidelijk en doelgericht. In alle stilte doen we samen yoga- en meditatieoefeningen, waarbij we de focus vooral op je ademhaling leggen. Deze oefeningen zorgen voor rust in je hoofd en ontspanning in het lichaam. Wij zorgen ervoor dat je de juiste balans leert vinden tussen het drukke dagelijkse leven, voldoende rust en de juiste mindset. De lessen geven je inzicht in de wisselwerking tussen jouw denken en voelen. Na een tijdje word je steeds beter in het signaleren van stress, vermoeidheid en leer je andere energierovende patronen te herkennen. En weet je ook hoe je deze de baas kan zijn.

 

De oefeningen worden in alle rust uitgevoerd, maar vereisen wel kracht, uithoudingsvermogen en souplesse. Uiteraard belasten we het lichaam niet te zwaar, we proberen immers te ontspannen. De lessen worden afgestemd op jouw situatie en niveau. 

 

De voordelen van yoga & mindfulness:

 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

Waarom yoga & mindfulness?

 

– Je leert jezelf (op commando) te ontspannen;

 

– Je wordt stress en drukte de baas;

 

– Draagt bij aan mentale & fysieke gezondheid;

 

– Je krijgt 1-op-1 begeleiding en aanwijzingen. Indien gewenst kan de les ook in groepsverband;

 

– De locatie is flexibel, kan aan huis of in een stille ruimte bij de sportschool;

 

– Niet zweverig maar neutraal en doelgericht;

 

– Je wordt sterker, strakker en leniger! 

 

 

Bekijk hier de tarieven. 

 

 

Yoga en Mindfulness een keer proberen?

 

 

NEEM CONTACT OP