Personal training

 

“Nederlanders bewegen te weinig”. Dit komt steeds weer terug in het nieuws. Door een kantoorbaan of school zitten we veel te veel, thuis hebben we weer andere verplichtingen en hebben we geen zin meer om de deur uit te gaan om te bewegen. Toch is bewegen een must om gezond te blijven. Personal training kan een stok achter de deur zijn.

 

Veel Nederlanders willen namelijk wel meer bewegen, maar missen de motivatie of hebben blessures/klachten waardoor zij niet weten hoe ze veilig bewegen. Een personal trainer helpt je om jouw persoonlijke doelen en wensen op een veilige en effectieve manier te bereiken. Wanneer je start met personal training ontvang je ook een gepersonaliseerd voedingsschema!

 

5 Star Personal Training & Mindfulness zorgt voor een meet- & zichtbaar resultaat: minder vet, meer spiermassa en een fitter en gezonder lichaam! De locatie van de personal training is flexibel. Je kunt bijvoorbeeld aan huis training krijgen, in de sportschool of een andere locatie naar keuze. 

 

Bij 5 Star Personal Training & Mindfulness kun je o.a. terecht voor de volgende doelen:

 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

Doelen:

 

– Afvallen

 

– Conditieverbetering

 

– Revalidatietraining 

 

– Spiermassa opbouwen

 

– Gewichtstoename

 

– Fitter worden

 

– Gezondheid in algemene zin

 

– Lichaamshouding verbeteren

 

– Stress management

 

– CLUKS (Conditie – lenigheid- uithoudingsvermogen – kracht – souplesse)

 

 

 

 

personal training voor kinderen

 

 

Personal training voor kinderen

 

Ook kinderen bewegen steeds minder. Mede door de komst van computers, tablets, smartphones en andere hightech gadgets. Overgewicht bij kinderen komt steeds vaker voor. Dit zorgt niet alleen voor lichamelijk ongemak maar ook op social gebied ontwikkelen deze kinderen vaak een achterstand. 

 

5 Star Personal Training & Mindfulness biedt ook een personal training programma voor kinderen aan. We richten ons hierin op de vier belangrijkste punten: beweging, voeding, motoriek en coaching. Het programma is gebaseerd op de leeftijd van het kind en wordt samen met de ouders volledig op maat gemaakt. Kinderen die meer bewegen: hebben meer zelfvertrouwen, een gezond gewicht en zijn en voelen zich fitter. 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

 

 

Beweegrichtlijnen voor volwassenen 

 

Hoeveel moet je eigenlijk bewegen om gezond te blijven? Over het algemeen geldt:

 

‘Bewegen is goed, meer bewegen is beter’.

 

Beweegrichtlijnen volgens de gezondheidsraad:

 

– Minstens 150 minuten per week matig intensieve inspanning, verspreid over meerdere dagen. Meer dan 150 minuten bewegen biedt extra gezondheidsvoordeel. 

 

– Minstens twee keer per week spierversterkende activiteiten gecombineerd met balansoefeningen.

 

– Voorkom veel stilzitten, sta regelmatig op en loop een stukje. 

 

 

 

 

Beweegrichtlijnen voor kinderen

 

– Minstens een uur per dag matig intensieve inspanning. Langer biedt extra gezondheidsvoordeel.

 

– Minstens drie keer per week spierversterkende activiteiten.

 

– Probeer lange periodes stilzitten te voorkomen

 

 

*Dit zijn de beweegrichtlijnen voor kinderen van 4 tot 18 jaar volgens de gezondheidsraad. Voor kinderen onder de vier jaar geldt gevarieerd bewegen en motorische vaardigheden aanleren.

 

 

Meer informatie over personal training?

 

NEEM CONTACT OP