Online coaching

 

Ben jij niet zo van de vaste trainingsmomenten, maar wil je wel graag persoonlijke begeleiding tijdens het sporten? Dan is online coaching iets voor jou! Zo heb je toch een extra stok achter de deur om jouw doelstelling te behalen, maar niet de kosten van een personal trainer. Je ontvangt enkel een gepersonaliseerd trainingsschema en kunt vervolgens zelf aan de slag, waar en wanneer jij wilt! Het is natuurlijk jouw eigen verantwoordelijkheid om daadwerkelijk te gaan sporten en het schema te volgen ;)! 

 

Als je een keer per week gaat sporten, zal je natuurlijk wel verandering merken als je nu niks doet. Maar je zal minder snel het gewenste resultaat behalen dan wanneer je meerdere keren per week sport. Maar iedere keer sporten is natuurlijk beter dan niks! 

 

Hoe werkt het?

We starten met een intake om kennis te maken en jouw doelstelling te bespreken. Op basis van dit gesprek maakt onze personal trainer een persoonlijk trainingsschema. Je kunt deze trainer onbeperkt vragen stellen, per mail of WhatsApp. De personal trainer beantwoordt jouw vragen binnen 24 uur

 

Elke zes weken komen jij en de personal trainer samen om te evalueren. Het trainingsschema wordt bijgesteld om dichterbij jouw doelstelling te komen en om ervoor te zorgen dat er voldoende variatie in de trainingen zit. 

 

De voordelen van online coaching:

 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

Waarom online coaching?

 

– Train waar en wanneer jij wil met een gepersonaliseerd trainingschema;

 

– Niet de kosten van een personal training, maar toch persoonlijke begeleiding;

 

– Onbeperkt vragen stellen per mail of WhatsApp;

 

– Binnen 24-uur reactie van de personal trainer;

 

– Elke zes weken een evaluatie en een nieuw trainingsschema;

 

– Je zal al snel verandering merken: fitter, strakker en slanker! 

 

– Trainingsschema kan ook gecombineerd worden met een voedingsschema.

 

 

Je kunt al online coaching krijgen vanaf €25,- per maand. 

 

 

Online coaching iets voor jou?

 

 

NEEM CONTACT OP