Voedingsadvies

 

Al sport je elke dag twee uur lang, als je ongezond blijft eten en (onnodig) meer calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt zal je niks afvallen. En je zal je zeker niet fit en gezond voelen. 

 

Voor blijvend resultaat is het belangrijk dat jouw voeding en sportschema in balans zijn. Je kunt jouw weerstand en lichamelijke conditie verbeteren door jouw lichaam te voeden met wat het nodig heeft. Alleen hebben veel mensen geen idee wat zij dan kunnen eten. 5 Star Personal Training & Mindfulness werkt nauw samen met diëtisten en biedt op maat gemaakte voedingsadviezen. 

 

“Gezond eten is smakeloos en heeft een lange bereidingstijd” zijn redenen waarom mensen vaak voor de minder gezonde gerechten kiezen of voor pakken uit de supermarkt. Dit is echter onterecht. Gezond eten kan juist heel lekker en simpel zijn! Ons voedingsadvies bestaat uit suggesties van gezonde voedingsproducten om gerechten mee samen te stellen. Daarnaast geven we twee voorbeelddagen van een eetschema dat je kunt volgen. 

 

Hoe werkt het?

Eerst laten we jou een week lang een eetdagboek bijhouden. Op basis van jouw eetpatroon en doelstelling, maken wij een gepersonaliseerd voedingsschema. Vervolgens aan jou de taak om dit schema te volgen natuurlijk ;)! 

 

De voordelen van voedingsadvies:

 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

Waarom voedingsadvies?

 

– De beste sportprestaties behaal je met een uitgebalanceerd, persoonlijk voedingsadvies in combinatie met jouw persoonlijke trainingsschema.

 

– Niet tijdelijk, blijvend resultaat;

 

– Jouw weerstand en lichamelijke conditie verbeteren;

 

– Simpel, lekker en gezond eten;

 

– Suggesties van voedingsproducten om een gerecht mee te maken;

 

– Voorbeelddagen om je op weg te helpen;

 

– Je zal al snel verandering merken: fitter, strakker en slanker! 

 

 

Je ontvangt een gepersonaliseerd voedingsschema al vanaf €20,-. 

 

 

Persoonlijk voedingsadvies ontvangen?

 

 

NEEM CONTACT OP