Bootcamp

 

Bootcamp is een intensieve buitenles van 60 minuten met een groep van minimaal 5 personen. De locatie van de les wordt in overleg met de groep bepaald. Voor de oefeningen maken we gebruik van de faciliteiten die er op de locatie zijn, maar je gaat ook aan de slag met attributen uit de sportschool zoals gewichten. Daarnaast zal je veel oefeningen met behulp van het eigen lichaamsgewicht doen of met het gewicht van je mede bootcampers tijdens duo oefeningen. Genoeg variatie en uitdagingen!

 

Tevens sport je onder begeleiding en is er ruimte voor persoonlijke aanwijzingen. Dit zorgt ervoor dat de trainingen effectiever zijn en je continu gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Wat jouw sportdoelstelling ook is, samen zullen we zorgen voor een perfect resultaat!

 

De training is geschikt voor iedereen. Zowel beginnende als gevorderde sporters zijn welkom. Je hoeft helemaal geen ervaring met de les te hebben. Je moet natuurlijk niet bang zijn om vies te worden;)! Een bootcamp kan een extra stok achter de deur bieden om te gaan sporten. Je bent immers niet alleen, waardoor het ook nog eens gezellig is en je hebt vaste momenten om te gaan. Geen excuus meer om af te haken!

 

De voordelen van bootcamp:

 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

Waarom bootcamp?

 

– Effectieve en intensieve training in groepsverband;

 

– Veel afwisseling, je doet elke les weer andere oefeningen;

 

– Je wordt uitgedaagd en gestimuleerd om net dat beetje extra te geven;

 

– Er is ruimte voor persoonlijke begeleiding en aanwijzingen;

 

– De locatie is flexibel en kan daarom afgewisseld worden;

 

– Je split de kosten;

 

– En het is ook nog eens gezellig met z’n allen!

 

 

Bekijk hier de tarieven. 

 

 

Interesse in Bootcamp?

 

 

NEEM CONTACT OP