Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

 

Archief van
Archieven: Testimonials

Henri Hoetink

Henri Hoetink

Het wekelijks trainen met Thomas is een stok achter de deur om het ook echt te doen. Thomas corrigeert ook op kleine punten de techniek en pusht mij net wat verder dan ik alleen zou gaan.

Lees Meer Lees Meer

Janet Sellis

Janet Sellis

Ik train nu ongeveer 3 jaar met Thomas en ik ben een aantal kilo lichter en ik zit overall beter in mijn vel. Thomas is een positieve, motiverende trainer die mij heeft geholpen grenzen te verleggen.

Lees Meer Lees Meer

Richard Koning

Richard Koning

Door 2 keer in de week met Thomas te trainen ben ik 12kg afgevallen. Thomas heeft een positieve kijk op het leven en dan bedoel ik niet alleen fysiek. Trainen met Thomas heeft mij echt iets gebracht.

Lees Meer Lees Meer

Fleur Witte

Fleur Witte

De combinatie met cardio en uitdaging is voor mij de ideale training. Ik ging ook snel van één keer in de week naar twee keer in de week. Na ruim een jaar intensief trainen bij Thomas, ben ik trots op…

Lees Meer Lees Meer

Jildou van der Bijl

Jildou van der Bijl

Sinds ik twee keer in de week met Thomas train, ben ik fitter, sterker en gezonder.  En door zijn sympathieke aanpak, haal ik meer uit mezelf en zie ik er nooit tegenop om te gaan sporten. 

Lees Meer Lees Meer